Loading…
  • 0
  • 1

Díky skvělé práci našeho #eSafetyLabel+ týmu vám můžeme nabídnout nejnovější sadu zdrojů pro vaši pedagogickou praxi. http://bit.ly/eSLresources

K dispozici je také mnoho materiálů s tématy kyberšikany a online rizik, pravidel nastavení používání digitálních a online technologií na škole, hlášení incidentů, praktických pomůcek přímo do výuky, učebních plánů. Všechny materiály jsou připraveny pedagogy pro pedagogy.

Číst dál...

Nadace O2 spouští grantový program pro podporu digitální gramotnosti

O2 Chytrá škola je novým počinem CSR aktivit O2, které ve spolupráci se svými partnery spouští pod tímto názvem grantový program pro zlepšení digitální gramotnosti dětí a mládeže. Program je určen především pro základní školy a žadatelé mohou své projekty podávat do 13. května 2019. Součástí programu je také stejnojmenný vzdělávací portál, obsahující spoustu zajímavých materiálů.

Číst dál...

Kyberšikana a sexting ve školách

Žáci často nevědí, co dělat, když se rozšíří jejich intimní snímek po sociálních sítích. Neví, za kým jít a na koho se obrátit. Nechtějí se ještě více ztrapnit před kamarády, nechtějí, aby se rodiče zlobili. Bojí se řešit kyberšikanu, a tak ji raději neřeší vůbec. Anebo z druhé strany si málokdy uvědomují, že to oni se stali agresory už tím, že nevhodně zareagovali pod nějaký příspěvek.

Číst dál...

Tyto stránky využívají soubory cookies

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s využitím souborů cookie a podobných technologií. Více informací

Souhlasím

Our website is protected by DMC Firewall!