Zábavné procvičování doma i ve škole

Čtení, angličtina a španělština na interaktivní tabuli, počítači, tabletu i telefonu. Obzvláště vhodné pro děti s SPU a cizince.


Co Včelka nabízí?

Cvičení na čtení vychází z principů, které používají speciální pedagogové v poradnách. Metodickým garantem je PaedDr. Renata Wolfová. Cvičení jsou vhodná pro děti na 1. stupni ZŠ, v případě obtíží se čtením i pro starší. Při individuálním procvičování se aplikace umí na míru přizpůsobit danému dítěti, ať už je se čtením napřed nebo pozadu.
Cvičení pokrývají prvních pět let studia angličtiny. Na přípravě se podíleli přímo rodilí mluvčí. Jako celá Včelka je i angličtina vhodná pro děti s dyslexií nebo jinými SPU. Kromě využití ve školách najde své uplatnění i při soukromém doučování angličtiny.
Cvičení pokrývají prvních pět let studia španělštiny. Na přípravě se podíleli přímo učitelé ze Španělska. Jako celá Včelka je i španělština vhodná pro děti s dyslexií nebo jinými SPU. Kromě využití ve školách najde své uplatnění i při soukromém doučování španělštiny.
Cvičení pokrývají začátky studia němčiny. Na přípravě se podíleli přímo učitelé z Německa. Jako celá Včelka je i němčina vhodná pro děti s dyslexií nebo jinými SPU. Kromě využití ve školách najde své uplatnění i při soukromém doučování němčiny.

Pro koho je Včelka?

Včelka pro rodiče

Pro rodiče

Rodičům Včelka umožňuje procvičovat s dětmi čtení nebo jazyky odbornou a zároveň zábavnou formou na počítači, tabletu nebo telefonu.

Ceník pro rodiče
Včelka pro učitele

Pro učitele

Učitelům Včelka pomáhá udělat hodiny zábavnější a zadávat samostatné procvičování i žákům, kteří jsou pozadu nebo naopak napřed.

Pro školy
Včelka pro specialisty

Pro specialisty

Speciálním pedagogům a logopedům Včelka umožňuje zadávat dětem individuální procvičování na vysoké odborné úrovni a sledovat jejich výsledky.

Pro specialisty

Kde všude Včelka funguje?

Vstup do aplikace

Online v prohlížeči na počítači nebo interaktivní tabuli

Včelka na AppStore

Na iPadech

Včelka na Google Play

Na Android tabletech a telefonech

Včelka na Microsoft Store

Na Windows 10

Ukázky cvičení